Tervetuloa sivustolle Kyrkostrands skola

Tervetuloa Kyrkostrandin kouluun!

Kyrkostrandin koulu on Pietarsaaressa sijaitseva ainutlaatuinen ja moderni koulu, joka toimii lähikouluna Kirkkorannan alueen oppilaille antaen yleisopetusta esikoulusta alakoulun viidenteen luokkaan asti. Ainutlaatuista koulussamme on se, että annamme myös erityisopetusta kahdeksassa erityisluokassa. Erityisopetusta saavat oppilaat opiskelevat samassa koulurakennuksessa rinta rinnan yleisopetusryhmien kanssa. Erityisopetusta annetaan esikoulusta yhdeksänteen luokkaan. Kyrkostrandin koulussa kaikki saavat oppia omista lähtökohdistaan käsin, koska se on yksinkertaisesti paras tapa oppia.

Panostus pulssiin 2017-2018

Lukuvuotena 2017-2018 koko Kyrkostrandin koulu panostaa merkittävästi fyysiseen toimintaan ja pulssinkohottaviin leikkeihin koulupäivän alussa. Kaikilla luokilla on vähintään kolme tuntia liikuntaa viikossa. Tämän tarkoituksena on edistää oppilaiden hyvinvointia, oppimiskykyä, kehontuntemusta, liikunnallisuutta ja hyviä elintapoja.

Tukioppilastoiminta ja KiVa koulu

Kyrkostrandin koulussa on noin 60 vapaaehtoista tukioppilasta. He auttavat ja tukevat toisia oppilaita välitunneilla. Lisätietoa koulumme tukioppilastoiminnasta saat tämän linkin kautta: (http://www.folkhalsan.fi/vanelever). Koulumme on KiVa koulu (kiusaamisen vastainen), jonka toimintaohjelmaa noudatamme koko lukuvuoden ajan. Lisätietoa KiVa koulusta: http://www.kivakoulu.fi/etusivu.